Gyakori kérdés a portré alanyoktól: mit vigyek magammal portréfotózásra?

Gyakori kérdés a portré alanyoktól: mit vigyek magammal portréfotózásra?

2016.08.10. Aktuális

Erre a kérdésre a legelső válaszom mindig az, hogy azt a ruhát, ruhákat vedd fel, hozd magaddal, amiben a legjobban érzed magad, amiben szeretnéd viszontlátni magad a képeken.

Magassarkú cipő vagy lapos? Nyilván a magassarkú cipőben sokkal csinosabban, nőiesebben nézünk ki. De ha valaki nincs hozzászokva, akkor vegyen fel laposat, amiben a helyszínek között, gyorsan és kényelmesen tud gyalogolni, és csak a beállításokhoz kell felvenni a magassarkú cipőt.

Mennyire sminkeljem magam, és milyen legyen a frizurám? Sokan nem tudnak azonosulni az erős sminkkel, pedig a képeken higgyétek el nem tűnik olyan erősnek, mint ahogy ti a tükör előtt látjátok. Kiemeli szemeket, ajkakat, az arcot élénkebbé teszi, nem beszélve a bőrhibák eltüntetéséről. Hasznos ezt avatott szakemberre bízni, aki csodákat tud művelni. Igaz ez a frizurára is, bár most az egyszerű, letisztult irányvonal a vezető itt is, de miért ne vághatnánk bele pont a fotózás apropóján valami másba, mint amit eddig viseltünk?

Ha kedvet kaptatok, akkor várlakbenneteket: 

Máté Beáta

( 36-30/520-23-21)

 

 

 

 


Blog


Miért éppen Irán?

  Miért éppen Irán?   Miért éppen Irán? Tették fel többen a kérdést mikor megtudták, hogy oda […]

Tovább olvasom


Mosoly útja

Gyakran kérdezik az édesanyák, hogy mit hozzanak a fotózásra….mindent ami a csöppségeket felvidítja. Mondókát, verseket, dalokat amivel […]

Tovább olvasom


Rád bizom

Ahogy a portré fotózásoknál mindig rákérdezek a helyszínre, hogy hol, milyen környzetben szeretnéd a fotózást, a boudoir […]

Tovább olvasom