Magamról

Mit is mondhatnék magamról?  Díjak, és fotóiskolák sorolása most nem fog következni, hisz nem gyermekként szerettem bele a fotózásba. Már felnőttként kezdtem fotózni, de annál nagyobb érdeklődéssel, fejlődni akarással, és folyamatos tanulással.

Gyakran kérdezik tőlem mit fényképezek szívesen? Vannak a szívemhez közel álló témák, mint az újszülött és gyermek fotózás, a hegyek, de a világ túl káprázatos ahhoz, hogy csupán e pár dologra fókuszáljak. Hiszen épp oly különleges lehet egy szűk utcácska, ahová bekandikál a reggeli napsugár, mint egy ódon fatemplom, ami kiállta a történelem viharait.

Szeretem az arcokat, mozdulatokat, érzelmeket, melyek egy kattintásnyi idő alatt megörökíthetők. Megörökíthetők az utókornak, nagyszülőknek, szülőknek, barátoknak, és nem utolsósorban magának a modellnek, hogy a kép később mesélhessen élete adott szakaszáról.

 

Aki szeretné, hogy az ő képei meséljenek: Bea

IMG_9434

Blog


Rád bizom

Ahogy a portré fotózásoknál mindig rákérdezek a helyszínre, hogy hol, milyen környzetben szeretnéd a fotózást, a boudoir […]

Tovább olvasom


Kevéske hóból próbáltunk hangulatot varázsolni.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is ritka vendég volt ezidáig a hó hazánkban.  Egy kedves hang pedig […]

Tovább olvasom


Első szülinap

Életünk során talán ez a legönfeledtebb születésnapunk. Kár, hogy nem emlékezünk rá. Később elsajátítjuk és megismerjük a […]

Tovább olvasom