Magamról

Mit is mondhatnék magamról?  Díjak, és fotóiskolák sorolása most nem fog következni, hisz nem gyermekként szerettem bele a fotózásba. Már felnőttként kezdtem fotózni, de annál nagyobb érdeklődéssel, fejlődni akarással, és folyamatos tanulással.

Gyakran kérdezik tőlem mit fényképezek szívesen? Vannak a szívemhez közel álló témák, mint az újszülött és gyermek fotózás, a hegyek, de a világ túl káprázatos ahhoz, hogy csupán e pár dologra fókuszáljak. Hiszen épp oly különleges lehet egy szűk utcácska, ahová bekandikál a reggeli napsugár, mint egy ódon fatemplom, ami kiállta a történelem viharait.

Szeretem az arcokat, mozdulatokat, érzelmeket, melyek egy kattintásnyi idő alatt megörökíthetők. Megörökíthetők az utókornak, nagyszülőknek, szülőknek, barátoknak, és nem utolsósorban magának a modellnek, hogy a kép később mesélhessen élete adott szakaszáról.

 

Aki szeretné, hogy az ő képei meséljenek: Bea

IMG_9434

Blog


Első szülinap

Életünk során talán ez a legönfeledtebb születésnapunk. Kár, hogy nem emlékezünk rá. Később elsajátítjuk és megismerjük a […]

Tovább olvasom


Karácsonyi hangulat az új stúdióban

Talán már két éve is van annak, hogy elkezdett foglalkoztatni a gondolat…. Egy kényelmes, tágas hely egyedi […]

Tovább olvasom


Egy őszi délután Tihanyban

Tihanyra bizony kevés egy délután. A partszakaszok, maga a település, és a félsziget túraútvonalainak bejárására egy egész […]

Tovább olvasom