Ingatlan fotózás | Máté Bea Fotó
Máté Bea Fotó | Kismama fotózás, baba fotózás, gyermekfotók, portrék, esküvők, Veszprém

    Jelentkezz időpont egyeztetésre, vagy tedd fel további kérdéseid!

    Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod. Adatvédelem és ÁSZF

    Profi fotókkal összeállított hirdetéssel rengeteg időt spórolsz magadnak. Azok az érdeklődők fognak megkeresni, akik tényleg arra az ingatlanra vágynak, amit kínálsz.
    Fotózás előtt mindig átbeszéljük, mi a legideálisabb beállítás, hogy az első benyomás adta lehetőséget a legjobban kihasználhasd.

    Ingatlan fotózás csomag ajánlatom:

    • 20 db utómunkázott kép 43.000 Ft
    • nagyobb ingatlan, több kép esetén egyedi árajánlatot adok
    • kiszállás Veszprémben, Gyulafirátóton és Kádártán ingyenes, ezen felül 100Ft/km

    Néhány fontosabb információ az ingatlan fotózásról:

    Hogyan készítsd fel az ingatlanod fotózásra?

    Ingatlan fotózás előtt olyan állapotba kell hozni az ingatlant, amilyen állapotban azt értékesíteni szeretné. Érdemes tisztaságot és rendet mutatni. Jó ilyenkor eltenni a mindennapi személyes tárgyakat, száradó ruhákat, stb. Az érdeklődő a képek által nem arra kíváncsi milyen müzlit szeretünk, vagy, hogy a papucsot, vagy a házi szandált szeretjük-e jobban. Szeretné minél egyszerűbben áttekinteni a tereket, látni honnan, mennyi fény jön be, milyen felszereltségű a lakás gépészetileg, stb. Jó, ha nem látszanak olyan fotók például, melyek által egyértelműen beazonosítható a tulajdonos, minden olyan tárgy, mely felkeltheti esetlegesen a rossz szándékú „érdeklődők” figyelmét. Ne legyenek éppen ezért elől ékszerek, könnyen mobilizálható műtárgyak. Tehát, a válasz tulajdonképpen nagyon egyszerű. Érdemes mindent eltenni a fotózás idejére, ami eltereli a figyelmet az értékes részletekről. A fotózás célja egyébként sem az, hogy megmutassuk saját ingóságainkat.

    Mikor fotózunk?

    Ingatlanfotózás alatt a legjobb, ha világos van, de nem ragyogó napsütés. Olyan időpontot egyeztetünk, amikor a legelőnyösebb képek készíthetők az ingatlanról. A fotózásra reggel 8-tól sötétedésig van lehetőség, hogy melyik napszak a legelőnyösebb, az az ingatlan fekvésétől függ. A megbeszélt időpontban a lakás vagy ház általad megjelölt helyiségeit lefotózom, több szögből készítek felvételeket. Az fotózás a helyiségektől és egyéb paraméterektől (kert, garázs, erkély stb.) függően másfél-2órát vesz igénybe.

    Fotók átadása

    Az elkészült képek válogatáson esnek át, ekkor kiválasztom a legelőnyösebb képeket és némi utómunkával tökéletesítem őket. A fotókat, nagy felbontásban, és ha igényled webre optimalizált méretben is átadom. A fotók korlátlanul felhasználhatók. A képeket egy linkről lehet majd letölteni, 10 napig lesznek elérhetők a szerveren.

    Miért kell készpénzben fizetnem az első lakásfotózáskor, s nem csak a képek átküldése után?

    A bizalom megvan megrendelő, és fotográfus között, ez a minimum feltétel, hiszen mégis csak egy idegen embert engedünk be az ingatlanunkba. Azonban a képek miután elküldésre kerültek a fotográfus részéről, nem nyomon követhetőek. Ez a biztosíték a megrendelő részéről. A szerződés pedig garantálja, hogy a fotográfus betartva minden jogszabályt csak a megrendelőnek küldi el a képeket. Ráadásul a képek nem titkosan készülnek, a minőséggel – leszámítva a képek későbbi utómunkáját – tisztában lehet a megrendelő már a lakásfotózás pillanatában.

    A fotózás kezdetekor együtt átbeszéljük, mit tartasz fontosnak fotóztatni. Érdemes akár egy listával is készülnöd, hogy ne legyen elfelejtve semmi.