Kuba | Máté Bea Fotó
Máté Bea Fotó | Kismama fotózás, baba fotózás, gyermekfotók, portrék, esküvők, Veszprém

Kuba, az ország, ahol az órák évtizedek ezelőtt megálltak, bizonyára ez a legfőbb varázsa azok számára akik bakancslistájuk első helyére helyezték a szigetországot. A Karibi térség legnagyobb szigete merőben más, mint szomszédai, és sokkal több hófehér homokú strandoknál. Történelme élő legendává tette, Fidel Castro és Che  Guevara portréi még ott jártamkor is láthatóak voltak falakon, kerítéseken graffitiként, vagy épültekben kifüggesztett képként.  Retro hangulat keveredik itt a déli szenvedéllyel, a letűnt koloniál idők rusztikus bájával, és az ősi indián gyökerek hagyományaival.

A megkopott pompájú kulisszák mögött, a szigetre látogatókat páratlan élmények várják. A salsa táncra hívogató ritmusa, a világ legjobb szivarjai, a már jelképnek számító autómatuzsálemek, a pezsgő utcai élet. A helyiek életöröme és vendégszeretete senkit nem hagy érintetlenül.

2016-ban az Egyesült Államok elnöke is látogatását tette földjén. S bár az ország életében új fejezet nyílik, tájai és látnivalói, s a kubai vidék szépsége, rezzenéstelen konzerváltságban őrzi a múlt emlékeit.